Snart installeras elbilsladdare

Nu startar installationsarbetet av elbilsladdare som stämman beslutade i våras. 

Uppdaterat: Installationer i garagen startar vecka 47. Schema över vilka garage som behöver vara tomma vilken dag kommer presenteras här så snart vi fått infon från installationsfirman. 

Nu startar installationsarbetet av elbilsladdare som stämman beslutade i våras. Tisdagen 18 oktober kommer grävningsarbete börja på övra parkeringen. Då kommer också två parkeringsplatser att spärras av för att massorna behöver läggas någonstans under arbetet. Det kommer ta ungefär en vecka per parkeringsområde. 

Installationen i garagen är planerade att starta på övre området 31 oktober, men det kan bli något senare. Installatörerna behöver då tillgång till ca 1,5 meter från porten och in i garaget. Laddboxen kommer monteras på höger sida, långt ut mot porten. Kablar dras ovanför porten genom längorna. 

Vi återkommer med en plan för vilka datum respektive garagelänga behöver tömmas på bilar. Under några veckor kommer parkeringssituationen vara extra ansträngd, så ni som inte får installation ber vi parkera i garaget för att skapa plats för de som inte kan stå i sitt garage.