Asfaltering 19 september

Asfaltering kommer ske torsdag 19 september. Nedre parkeringen kommer vara avstängd under hela dagen, ca 8-18. 

Som ni har märkt har de förberedande arbetena inför asfalteringen tagit längre tid än beräknat, men nu börjar det äntligen bli färdigt. 

Om väderprognosen håller i sig kommer de resterande stråken asfalteras på torsdag 19 september

De kommer börja med gångarna inne i området innan de tar den nedre parkeringen (längst in på gatan). 

Det innebär att biltrafik inte är möjlig på nedre parkeringen eller inne i området från 8.00 fram till ca 18.00. 

Tidvis kommer det vara svårt att ta sig fram även till fots vissa sträckor, beroende på var de är och jobbar. Tänk därför på att vara ute i lite extra god tid just den dagen. 

Parkering är möjlig längs gatan eller på övre parkeringen. Det är också möjligt att parkera på skolans parkering (undvik dock att stå där 7.30-8.10 då platserna behövs för skolans elever). 


Om vädretförutsättningarna försämras kan datumet behöva ändras då det inte får vara för blött på marken. Eventuell ändring kommer meddelas på föreningens hemsida www.batsmannen.net, Facebookgruppen ”Vi som bor i BRF Båtsmannen Backatorp” samt på anslagstavlorna vid soprummen.

Linjemålning är planerad till samma dag på nedre parkeringen. 

 

Övre parkeringen kommer inte få ett nytt slitlager då den är i bättre skick. Däremot kommer nya linjer för parkering målas inom kort, men inte på torsdag för att undvika parkeringskaos på gatan. Anslag kommer sättas upp vid parkeringen, samt info på hemsida och facebookgrupp enligt ovan så snart vi får ett datum för det. 


Tack för visad förståelse.

 

 

Styrelsen

BRF Båtsmannen