Hälsning från valberedningen

Är du intresserad av att engagera dig i styrelsearbetet? 

I år behövs tre personer som ledamot/suppleant till styrelsen.  
Vi behöver också fem personer som är intresserade av att vara gårdskontakt och samordna arbetet inför städdagar inom våra nio gårdsområden. För den som är intresserad, men kanske saknar kunskap eller erfarenhet av att sitta med i en styrelse, finns utbildningar som man kan få ta del av. 
Vill du veta mer om hur det är att sitta med i Brf Båtsmannens styrelse, vad som krävs eller hur mycket tid det tar är du välkommen att kontakta oss. Valberedningen kommer i början på 2021 gå runt i området efter nya förmågor. Intresseanmälan lämnas skriftligt eller muntligt till valberedningen senast 31 mars. 

Med vänlig hälsning 
Valberedningen – Johanna Carpfelt (BLG83), Caroline Sen (BLG79) och Anna Plöderl (BLG75)

Parkering längs gatan

Under hösten har Trafikkontoret gjort en utredning kring parkeringssituationen längs Båtsman Lustigs gata då de fått indikationer på att parkeringsreglerna inte följs. Några av er har fått böter när ni ställt er åt fel håll eller parkerat för nära korsningen eller infarten till nedre p-platsen. Utredningen är nu avslutad och inga förändringar är beslutade, men för att vi fortsatt ska ha fri parkering längs gatan ber vi er och era gäster att alltid parkera enligt gällande regler.